wps MinFamilieadvokat
Allerede medlem - log ind her


Tilmeldingen er let og giver dig adgang til en række medlemsfordele.

Du skal være tilmeldt for at få adgang til disse 40 programmer.  1. Du får adgang til at stille spørgsmål til Familieadvokatens brevkasse. Der er ikke noget loft over antallet af spørgsmål, som du må stille i medlemsperioden, men vi kan ikke love, at vi kan besvare alle dine spørgsmål.
  2. Du får adgang til foreløbigt 36 forskellige beregningsprogrammer til beregning af f. eks. boafgift, boligstøtte, procesrente, ægtefælle- og børnebidrag, børnetilskud og pension.
  3. Du får adgang til vor omfattende lovsamling, hvor du kan læse 73 af hverdagens mest benyttede love - altid med de nyeste lovændringer indarbejdede i teksten.
  4. Du får 20% rabat på de 64 forskellige formularer i vor formularservice, hvis du betaler med elektronisk.
  5. Du får 300 kr. i rabat, hvis du vil skræddersy en ægtepagt eller et testamente online med advokatbistand på MinAdvokat.dk. Normalprisen udgør 3.750 kr., men for medlemmer af MinFamilieadvokat er prisen 3.450 kr. inkl. moms.
  6. Du får 300 kr. i rabat, hvis du vil skræddersy en vedvarende fuldmagt med interne forskrifter online med advokatbistand på MinAdvokat.dk . Normalprisen udgør 2.550 kr., men for medlemmer af MinFamilieadvokat er prisen 2.250 kr. inkl. moms.

Medlemskabet kan kun tegnes online og kan kun betales med følgende betalingskort: Dankort, Visa, Mastercard og JCB
Medlemskabet koster 80 kr. for 3 måneder, 120 kr. for 6 måneder og 160 kr. for 12 måneder.
Medlemskabet gælder alene for den bestilte periode, men kan forlænges både før og efter periodens udløb.