264 Arveforskudskontrakt

Arveforskudskontrakt

En arveforskudskontrakt bevirker, at der ikke bagefter kan opstå tvivl om, hvad du har givet i arveforskud, hvornår du har givet arveforskuddet, og på hvilke vilkår, du har givet det.

Pris: 250,-

Læg i indkøbsvogn Bestil denne formular


Om denne formular:

Hvis du ønsker at give et arveforskud til en af dine arvinger, bør du af bevismæssige grunde oprette en arveforskudskontrakt.

Arveforskudskontrakten kan benyttes til forskellige værdier som fx kontanter, møbler, antikviteter, smykker, malerier, biler, obligationer, aktier, pantebreve og eftergivelse af gæld. Det kan derimod ikke benyttes til gaveoverdragelse af fast ejendom.

Tillige kan du benyttes arveforskudskontrakten til at fastsætte særlige vilkår for arveforskuddet.

Du kan bestemme, om dette skal pristalsreguleres, om det skal være modtageres kombinationssæreje eller fuldstændige særeje, og om dette skal være til en mindreårig modtagers frie rådighed eller underkastes værgebestyrelse.

I modsætning til en gave bevirker et arveforskud, at dine arvinger bliver stillet lige til sidst. Arveforskuddet kommer nemlig til at indgå i den arv, som den pågældende - fx det ene af dine tre børn - modtager efter din død. Og derfor vil arveforskud ofte være en mere retfærdig form for gavmildhed end en egentlig gave.

Du kan eventuelt læse mere om den personkreds, du kan give afgiftsfri arveforskud til, under emne nr. 615 og du kan på emne nr. 865 læse mere om, hvordan du giver arveforskud.

Ønsker du at give et arveforskud til en af dine nærtbeslægtede og eventuelt fastsætte særlige vilkår for det, kan du bestille en arveforskudskontrakt - klar til udfyldning med af de vilkår, som du ønsker skal gælde, samt til jeres personlige underskrifter.

Der medfølger en udførlig gennemgang af hver enkelt bestemmelse i arveforskudskontrakten.

Formularen koster 250 kr. incl. moms.

Du får automatisk tilsendt dokumenterne som wordfil straks efter, at bestillingen er nået igennem til os.Bestil denne formular


Pris: 250,- DKKTilbage til listen