258UB Separations- og skilsmissepakke uden mindreårige børn

Skilsmissepakke (illustration)

Du kan med fordel købe denne samlede "pakke", der indeholder juridiske formularer til brug i en separations- eller skilsmissesituation.

Pris: 350,-

Læg i indkøbsvogn Bestil denne pakke


Om denne pakke.

Hvis I skal i gang med - eller allerede er i gang med - at blive separeret eller skilt, er der mange forhold, I bør være opmærksomme på.

I kan få svar på langt de fleste af jeres overvejelser på denne service, hvor separation og skilsmisse bliver grundig belyst på en lang række emner.

Separations- og skilsmissepakken indeholder følgende:

  1. en tjekliste over de mange problemer, der skal løses - med henvisninger til emnerne Familieadvokaten.dk
  2. en boopgørelse som excel-projektmappe med 8 separate regneark,
  3. en bodelingsoverenskomst,
  4. en aftale om deling af indbo,
  5. en aftale om separat deling af pensionsordninger.

Boopgørelsen er for hver ægtefælle opdelt i 17 forskellige aktivposter, 12 poster vedrørende rimelige og ekstra pensionsordninger, og 14 forskellige passivposter, hvoraf 7 skal fratrækkes forholdsmæssigt ifølge ægtefælleloven. Der medfølger en udførlig vejledning på 19 sider i udfyldelsen af boopgørelsen, og der er i regnearket indsat beregningsformler, således at du blot skal indsætte tallene, hvorefter resultatet kommer automatisk.

Boopgørelsen er ajourført med de nye regler i ægtefælleloven, som gælder for bodelinger, hvor ophørsdagen er efter d. 31.12.2017, dvs. hvor anmodningen om separation eller skilsmisse er modtaget af Familieretshuset efter d. 31.12.2017


Værdiansættelse af de enkelte pensionsordninger - kapital- rate- og rentepensioner - kan ske på vore beregningsprogrammer, som kræver medlemskab af MinFamilieadvokat.

Bodelingsoverenskomsten er på to sider, og den medfølgende vejledning er på 4 sider.

Aftalen om deling af indbo er på 6 sider og formularen er selvforklarende.

Aftalen om separat deling af pensionsordninger er på 6 sider og vejledningen er på 3 sider.

Hvis I som led i bodelingen skal have ændret adkomsten til en fast ejendom i tingbogen, skal du tillige bestille formular nr. 258-O.

Dokumenterne koster 350 kr. incl. moms.

Du får automatisk tilsendt dokumenterne som wordfiler straks efter, at bestillingen er nået igennem til os.Bestil denne formular


Pris: 350,- DKKTilbage til listen