Tjek dit juridiske sikkerhedsnet

Få her en skræddersyet analyse af netop din juridiske situation, og få konkrete bud på,
hvordan du sikrer dig og dine nærmeste bedre.

Familieadvokaten.dk tilbyder en gratis service, hvor du kan tjekke din personlige retsstilling i familieretlig og arveretlig henseende. 

Det fungerer som følger:

1. Klik nedenfor, og svar på de spørgsmål, der bliver stillet. Det tager ikke lang tid - der kommer op til 4 skærmbilleder med relevante spørgsmål. 

2. Når du har besvaret spørgsmålene, dannes automatisk en meget udførlig analyse af netop din konkrete juridiske situation i relation til en række arveretlige og familieretlige spørgsmål. Analysen er gratis og lige til at printe ud. 


Klik her for at tjekke dit juridiske sikkerhedsnet.
(Du kan til enhver tid afbryde eller gå tilbage).

 


Lidt mere om, hvad programmet kan:

Hvis du er gift, får du med dette program en meget udførlig analyse af, hvorledes du er stillet rent juridisk under samlivet, ved separation og skilsmisse og i tilfælde af død, herunder om du bør overveje at oprette testamente. 

Hvis du lever i papirløst samlivsforhold får du en tilsvarende analyse af din retsstilling under samlivet, ved samlivsophævelse og ved død.

Vi håber, at du vil få gavn og glæde af at bruge denne nye service fra Danmarks Familieadvokat, og at programmet kan give dig anledning til at overveje, om der mangler noget i dit juridiske sikkerhedsnet.

Programmet er udviklet i 2001, og det bliver løbende forbedret og ajourført samt renset for eventuelle fejl. Har du forslag til rettelser eller forbedringer, hører vi meget gerne fra dig.