283 Dødsfaldspakke

Dødsfaldspakke

Hvis du vil spare dine efterladte for overvejelser om, hvordan du engang skal begraves, kan du udfylde en erklæring med dine begravelsesønsker.

Pris: 200,-

Læg i indkøbsvogn Bestil denne pakke


Om denne pakke:

Du har blandt andet ret til at bestemme, om du vil begraves i en kiste eller i en urne. Tillige kan du forpligte dine efterladte - eller begravelsesmyndigheden - hvad angår begravelseshandlingen, dvs. om den skal være kirkelig eller borgerlig.

Du kan også komme med dine tilkendegivelser om, hvor du ønsker at blive begravet, og hvordan din begravelse ellers skal foregå.

Skulle du vælge den billigst mulige begravelse, kan du underskrive en erklæring om, at du ønsker at din aske - til den tid - må spredes over havet.

Ønsker du at træffe bindende beslutninger vedrørende din begravelse, kan du bestille en 'Dødsfaldspakke' med en kortfattet vejledning om lovgivningen på dette område, en erklæring med plads til netop dine begravelses-ønsker.

Dødsfaldspakken indeholder tillige en detaljeret beskrivelse af det praktiske forløb i forbindelse med en begravelse, og denne del kan benyttes af efterladte, som skal til i gang med at bestille og ordne en begravelse.

Dokumenterne koster 200 kr. incl. moms.

Du får automatisk tilsendt dokumenterne som wordfiler straks efter, at bestillingen er nået igennem til os.Bestil denne formular Pris: 200 kr.Tilbage til listen
Sådan bestiller du
1. Klik på formularens navn i oversigten.

2. Du kommer så frem til en side, hvor du kan læse mere om den konkrete formular og bestille den.

3. Du modtager straks formularen som wordfil vedlagt vejledning i udfyldelsen.

Du har 30 dages fortrydelsesret hos Familieadvokaten.dk. Returner blot de købte formularer - så returnerer vi betalingen.