271V  Købsaftale vedrørende villa

 

Skilsmissestævning

Denne formular kan bruges, hvis du selv vil udfærdige og tinglyse en købsaftale vedrørende en villa. Ved at bruge formularen får du en skattefri besparelse på flere tusinde kroner ved selv at lave en enkel times arbejde!

Pris:  400,00 kr.

Læg i indkøbsvogn  Bestil denne formular


Om denne formular:

Vi kan nu tilbyde dig en formular til en købsaftale vedrørende en villa.

Købsaftalen er den bindende aftale mellem køber og sælger, hvor handelens præcise vilkår aftales. Aftalen skal tinglyses digitalt, og der medfølger kort vejledning i, hvorledes købsaftalen tinglyses.

Formularen kan anvendes, hvis du vil købe eller sælge en villa i situationer, hvor der ikke medvirker ejendomsmægler. Det kan f. eks. være overdragelser mellem familiemedlemmer, mellem papirløst samlevende eller mellem personer, som er kommet i kontakt med hinanden uden en ejendomsmæglers medvirken og er blevet enige om at handle.

Købsaftalen er meget omfattende, da den indeholder flere forskellige valgmuligheder på en række punkter. Den er opdelt på 17 paragraffer og fylder 12 sider. En del af bestemmelserne kan slettes under redigeringen, således at købsaftalen bliver noget kortere, men dog fortsat indeholder alle de bestemmelser, som er nødvendige for at undgå, at der efterfølgende opstår problemer på grund af uklare aftaler. Formularen indeholder et forbehold om godkendelse fra købers advokat og pengeinstitut, hvis køber måske ønske dette.

Der medfølger en udførlig vejledning. Skulle du undervejs have spørgsmål, som du ikke kan finde svar på i den medfølgende vejledning, kan du blot sende os en e-mail.

Der medfølger også en formular til oplysning om fortrydelsesret, som køber skal underskrive. samt en formular til tilbud om betaling af halvdelen af præmien på en ejerskifteforsikring

Endelig medfølger en refusionsopgørelse i et excel-regneark med vejledning i udfyldelsen.

Formularen kan kun anvendes, hvis følgende 3 betingelser alle er opfyldt:

  1. Der skal være tale om en handel, hvor hele købesummen betales kontant (såkaldt kontanthandel), eller hvor køber selv sørger for finansieringen gennem sit eget pengeinstitut (køberfinansieret handel). Formularen kan også anvendes på handler, hvor køber overtager eller indtræder som medskyldner på indestående realkreditlån og resten betales kontant.

  2. Der skal være tale om overdragelse af en villa til beboelse, som ligger i Danmark. Den kan ikke bruges på erhvervsejendomme eller boliger i udlandet.

  3. Køberen skal være en person, der bor i Danmark.

Formularen kan bruges, når hele villaen skifter ejer, og når det kun er en andel af villaen, der skifter ejer.

Formularen koster 400 kr. inkl. moms.

Du får automatisk tilsendt dokumenterne som wordfil straks efter, at bestillingen er nået igennem til os.Bestil denne formular


Pris: 400,- DKKTilbage til listen