268 Købsaftale mellem private vedrørende personbil

Købsaftale mellem private vedrørende personbil

Med denne købsaftale vedrørende personbil tages der højde for en lang række problemer, der kan opstå i forbindelse med køb og salg af brugte biler.

Pris: 200,-

Læg i indkøbsvogn Bestil denne formular


Om denne formular:

Når du og andre private køber eller sælger bruge biler, er der meget, der kan gå galt - og som desværre ofte går galt – for juridisk set kan det være en kompliceret affære at udforme en aftale, der præcist dækker parternes aftale og tager højde for de forskellige faldgruber i en sådan bilhandel.

Det er i hvert fald den erfaring, som kan uddrages af mange henvendelser til brevkassen her på Familieadvokaten.dk, hvor vi ofte er blevet opfordret til at udforme en standardkontrakt til sådanne handler.

I denne kontrakt giver sælgeren en indeståelse for sin ejendomsret til bilen og væsentlige oplysninger om køretøjet, mens køberen bliver orienteret om sin mulighed for at tjekke, at der ikke er pant eller ejendomsforbehold i bilen.

Desuden får parterne i handelen en række valgmuligheder hvad angår:

købesummens betaling

omregistrering

og sælgers eventuelle ansvar for fejl og mangler.

Formularen koster 200 kr. incl. moms.

Du får automatisk tilsendt formularen som wordfil straks efter, at bestillingen er nået igennem til os.Bestil denne formular


Pris: 200,- DKKTilbage til listen