266 Særlig fuldmagt

Særlig fuldmagt

Med en særlig fuldmagt kan du give en anden person fuldmagt til at varetage bestemte anliggender for dig.

Pris: 250,-

Læg i indkøbsvogn Bestil denne formular


Om denne formular:

Hvis du har behov for, at en anden person skal kunne handle på dine vegne i et eller flere bestemte anliggender, kan du give vedkommende fuldmagt til at foretage den eller de dispositioner, det måtte dreje sig om, på dine vegne.

En sådan 'Særlig fuldmagt' kan gælde enhver retlig disposition, for eksempel at en anden kan sælge dit hus på dine vegne, kan hæve penge på en bankkonto for dig, kan modtage og kvittere for al din post, kan kræve aktindsigt på dine vegne eller kan købe bil på dine vegne.

Du skal blot angive - så nøjagtigt som muligt - hvad den person, som du giver en særlig fuldmagt til, har ret til at foretage sig med samme virkning, som var det foretaget af dig selv personligt.

Ønsker du at en anden person skal kunne foretage bestemte dispositioner på dine vegne, kan du bestille en formular til en 'Særlig fuldmagt' - klar til at udfylde og underskrive personligt.

Der medfølger en gennemgang af dokumentets bestemmelser.

Formularen koster 250 kr. incl. moms.

Du får automatisk tilsendt dokumenterne som wordfil straks efter, at bestillingen er nået igennem til os.Bestil denne formular


Pris: 250,- DKKTilbage til listen