263 Gavebrev

Gavebrev

Hvis du ønsker at give en større gave til en af dine nærtbeslægtede, bør du af bevismæssige grunde oprette et gavebrev.

Pris: 250,-

Læg i indkøbsvogn Bestil denne formular


Om denne formular:

Hvis du ønsker at give en større gave til en af dine nærtbeslægtede, bør du af bevismæssige grunde oprette et gavebrev. Et gavebrev bevirker nemlig, at der ikke bagefter kan opstå tvivl om, hvad du har foræret væk, hvornår du har gjort det, og på hvilke vilkår, du har gjort det.

Gavebrevet kan benyttes til vidt forskellige værdier som fx kontanter, møbler, antikviteter, smykker, malerier, biler, obligationer, aktier, pantebreve og eftergivelse af gæld. Det kan derimod ikke benyttes til gaveoverdragelse af fast ejendom.

Tillige kan du benytte gavebrevet til at fastsætte særlige vilkår for såvel store gaver, der skal betales afgift af, som afgiftsfri gaver. For eksempel at de 71.500 kr., som du i 2023 afgiftsfrit kan forære hvert af dine børn eller børnebørn, skal være til børnenes frie rådighed, selv om de er mindreårige, eller at chatollet til fx din datter skal tilhøre hende som hendes kombinationssæreje eller hendes fuldstændige særeje.

Du kan også bestemme, at gaven ved modtagrens død ubeskåret skal gå videre til modtagerens børn (dine børnebørn) ved en bestemmelse om fuldstændigt særeje med succession

Ønsker du at give en gave til en af dine nærtbeslægtede, kan du bestille et gavebrev - klar til udfyldning med de vilkår, som du ønsker skal gælde, samt til jeres personlige underskrifter.

Der medfølger en udførlig gennemgang af hver enkelt bestemmelse i gavebrevet.

Gavebrevet koster 250 kr. incl. moms.

Du får automatisk tilsendt dokumenterne som wordfiler straks efter, at bestillingen er nået igennem til os.Bestil denne formular


Pris: 250,- DKKTilbage til listen