255 Gavebrev mellem ægtefæller

Ægtepagt

Gaver mellem ægtefæller er fra d. 01.01.2018 gyldige uden ægtepagt, men I gør klogt i at oprette et gavebrev, således at det kan dokumenteres, at der foreligger en gave.

Pris: 250,-

Læg i indkøbsvogn Bestil denne formular


Om denne formular:

Indtil d. 01.01.2018 skulle der oprettes gaveægtepagt, hvis ægtefæller ville give hinanden gaver - bortset fra sædvanlige lejlighedsgaver, der ikke stod i midforhold til giverens økonomiske kår.s Uden en sådan gaveægtepagt fortsatte gaven nemlig med at tilhøre giveren, og giverægtefællens eventuelle kreditorer kunne uden videre gøre udlæg i gaven. Giverægtefællem kunne desuden kræve gaven tilbage - f. eks.i forbindelse med en separation eller skilsmisse.

Fra d. 01.01.2018 kan ægtefæller give hinanden gaver, der altid er gyldige, uden at der skal oprettes og tinglyses en gaveægtepagt. Det er imidlertid klogt at oprette et gavebrev, således at det kan dokumenteres, at der er sket en gaveoverdragelse. Denne dokumentation er vigtig i forhold til giverægtefællens kreditorer eller arvinger, og den er også vigtig i forholdet mellem ægtefællerne indbyrdes.

Formularen kan ikke anvendes til gaver i form af fast ejendom, da sådanne gaver skal lyses på ejendommens blad i tingbogen.

Du kan hos os bestille denne formular til et gavebrev mellem ægtefæller, som du modtager som word-fil få sekunder efter bestillingen

Sammen med gavebrevet får du en gennemgang af de enkelte bestemmelser.

Formularen koster 250 kr. incl. moms, og den kan kun bestilles og betales elektronisk.
Bestil denne formular


Pris: 250,- DKKTilbage til listen