235 Børnetestamente - to oprettere

 

Børnetestamente

Med et børnetestamente udpeger I de personer, som I anser for bedst egnede til at varetage opdragelsen af jeres barn/børn i tilfælde af jeres død

Pris:  240,-

Læg i indkøbsvogn  Bestil denne formular


Om denne formular:

Ønsker I at sikre jeres barn/børn nogle trygge vilkår i gode og velkendte omgivelser i tilfælde af, at I dør, før jeres barn/børn fylder 18 år, bør I oprette et børnetestamente. Nemlig et dokument, hvor I peger på de personer - eventuelt i vægtet rækkefølge - som I anser for bedst egnede til at varetage den videre opdragelse af jeres barn/børn i tilfælde af jeres død.

I kan indsætte en enlig, et ægtepar eller et samlevende par.

Hvis I dør - fx ved den samme trafikulykke eller flystyrt - vil Familieretshuset normalt følge bestemmelserne i jeres børnetestamente, medmindre hensynet til jeres barn/børn kræver noget andet. Og det vil kun meget sjældent være tilfældet!

Ønsker I at få en detaljeret formular til et børnetestamente, kan du bestille den - klar til udfyldning og jeres personlige underskrifter.

Formularen er beregnet til forældre, som bor sammen og har fælles forældremyndighed.

Der medfølger udførlig gennemgang af formularens enkelte bestemmelser.

Formularen koster 240 kr. incl. moms.

Du får automatisk tilsendt formularen som wordfil straks efter, at bestillingen er nået igennem til os.

Hvis I ønsker at underskrive børnetestamentet for en notar, hvilket koster et gebyr på 300 kr. til skifteretten, skal I bestille formular nr. 235N. I denne formular er der mulighed for at bestemme, at den eller de personer, der får forældremyndigheden, skal kunne anvende et bestemt beløb pr. måned , f. eks. 4 gange normalbidragets grundbeløb, af barnets arv til barnets forsørgelse. En sådan bestemmelse kan ikke indsættes i et børnetestamente, som oprettes formløst.

Hvis kun en af barnets forældre ønsker at oprette børnetestamente, skal du bestille formular nr. 234: Børnetestamente - een opretterBestil denne formular


Pris: 240,- DKKTilbage til listen