231 Aftale om udøvelse af fælles forældremyndighed (med eller uden delt bopæl)

 

Aftale om udøvelse af fælles forældremyndighed

Med en præcis aftale om udøvelse af fælles forældremyndighed undgår I en stor del af den usikkerhed og uenighed, der ellers typisk melder sig.

Pris:  300,-

Læg i indkøbsvogn Bestil denne formular


Om denne formular:

Denne formular er beregnet på forældre, som ikke længere lever sammen som følge af samlivsophævelse, separation eller skilsmisse, men som fortsat har fælles forældremyndighed til deres mindreårige børn..

Lovgivningen indeholder meget få regler om, hvordan I udøver jeres fælles forældremyndighed. I gør derfor klogt i at aftale jer til rette, fx hvad angår følgende fem spørgsmål:

1) Hvor skal vort barn have sin bopæl?

2) Hvor ofte har den anden af os ret til at være sammen med barnet?

3) Hvem af os skal betale omkostninger til transporten?

4) Hvornår er der tale om en så væsentlig beslutning, at vi skal træffe den i fællesskab?

5) Og hvordan fordeler vi barnets ferier imellem os?


Ønsker I at sikre jer selv og hinanden - samt ikke mindst jeres barn eller børn - gør I klogt i at indgå en så præcis aftale om udøvelse af fælles forældremyndighed som overhovedet muligt.

Formularen indeholder en række valgmuligheder, så I kan skræddersy netop den aftale, der passer jer, hvad angår udøvelse af fælles forældremyndighed.

Formularen kan også anverndes, hvis I ønsker at aftale, at barnet/børnene skal have delt bopæl, hvilket indebærer, at I ikke blot skal være enige om alle væsentlige beslutninger, men også alle beslutninger om den direkte daglige omsorg, herunder daginstitution, skolepsykolog, almindelige lægeundersøgelser og behandlinger, børnesagkyndig rådgivning, fritidsaktiviteter, der ikke er risikobetonede, og indenlandske flytninger.

Der medfølger udførlig gennemgang af formularens enkelte bestemmelser.

Formularen koster 300 kr. incl. moms, og er klar til afkrydsning og jeres personlige underskrifter.

Du får automatisk tilsendt formularen som wordfil straks efter at bestillingen er nået igennem til os.Bestil denne formular


Pris: 300,- DKKTilbage til listen