210 Vejledning

Vi har udarbejdet en række juridiske dokumenter, som kan bestilles via denne service. Dokumenternes indhold bliver løbende ført ajour i takt med ny lovgivning.

Dokumenterne kan bestilles til fremsendelse med almindelig post og/eller pr. e-mail. Betaling kan ske pr. giro eller online med Dankort eller Visakort.

Der medfølger i mange tilfælde en vejledning i udfyldelsen af dokumentet og i den nærmere fremgangsmåde ved oprettelse af testamente, tinglysning af en ægtepagt o.s.v. Der medfølger desuden for hver formular en gennemgang af dokumentet.

Der medfølger tinglysningsgenparter til ægtepagterne, som er udfyldt på særligt autoriseret genpartspapir. Der medfølger ligeledes notarialgenparter til testamenterne - ligeledes på særligt genpartspapir.

Du kan under FORMULARSERVICE finde frem til det dokument, som du ønsker at vide mere om. 

Du kan også finde dokumentet via søgefunktionen. Du skriver blot ægtepagt, og samtlige ægtepagtsformularer vil da komme frem på skærmen. Du skal da blot klikke på det ønskede dokument.

De dokumenter, som kan bestilles via denne service, koster mellem 150 og 350 kr. incl. moms og forsendelse.

Du kan desuden bestille særlige pakker, f. eks. en samlivspakke, som koster 500 kr. incl. moms og forsendelse. Disse pakker indeholder flere dokumenter, som købt hver for sig ville koste betydeligt mere.