MinFamilieadvokat

Persondata

Hvilke oplysninger

Vi beder dig om nogle oplysninger, når du
1) tilmelder dig MinFamilieadvokat og dens nyhedsbrev, samt
2) når du bestiller formularer hos os.

Kun de oplysninger, som medlemmerne af MinFamilieadvokat afgiver, bliver gemt.

Du kan til enhver tid få at vide, hvilke oplysninger, vi har registreret om dig ved at sende en mail til advokat Jørgen U. Grønborg, som er dataansvarlig.

Sådan bruger vi oplysningerne

Når du registrerer dig som medlem, giver du samtidig samtykke til, at vi lagrer, bearbejder og anvender de oplysninger, som du har givet os. Vi bruger dine oplysninger til at sende dig mere relevante nyhedsbreve, samt til at få et indtryk af, hvad MinFamilieadvokats medlemmer interesserer sig for.

Derved forsøger vi at skabe en mere personlig Familieadvokat.

Tavshedspligt

Vi giver ikke dine oplysninger til nogen som helst. Det bliver mellem os.

Nyheder

Når du tilmelder dig, bliver du spurgt, om du er interesseret i at modtage nyhedsbreve pr. e-mail, og hvilke emner, som du interesserer dig for.

Vi håber, at alle vores medlemmer benytter sig af denne gratis mulighed, men accepterer naturligvis, hvis man ikke er interesseret. Det vil ikke påvirke medlemskabet af MinFamilieadvokat.

Framelding

Du kan når som helst afmelde dig nyhedstjenesten, ligesom du til enhver tid kan melde dig ud af MinFamilieadvokat.

Du kan nemmest framelde dig selv ved at logge ind på din side på MinFamilieadvokat og klikke på Ret mine oplysninger. Nederst på den side, der så fremkommer, er der en knap, hvor der står Slet mine oplysninger.

Du kan også framelde dig og få slettet samtlige oplysninger ved at sende en mail til advokat Jørgen U. Grønborg.

Spørgsmål eller kommentarer?

Skriv til Advokat Jørgen U. Grønborg.

Postadresse: Ryesgade 31, 8000 Århus C.

Meld du dig ind her:
1. Skriv dit navn, e-mail, og ønsket adgangskode.

2. Afkryds dine interesseområder.

3. Vælg den ønskede medlemsperiode og betal kontingentet med dankort eller visakort.

4. Du er nu medlem og har adgang til en række medlemsfordele.